ANTICHE RICETTE GENOVESI
ANTÎGHE RIÇETTE ZENEIXI
Buon Appetito!
Bon Apetitto!
PRIMI PIATTI
PRÌMMI PIÂTI
Ravioli
Ravieu
Pansoti
Pansòuti
Trenette integrali
Trenette avantagiæ
Trofie di Recco
Tròfie de Recco
Minestrone
Menestron
Minestra di ceci
Zemin
Risotto di magro alla genovese
Risòtto de magro a-a zeneize
SECONDI PIATTI
SEGONDI PIÂTI
Cima
Çimma pinn-a
Involtini di carne
Tomaxelle
Acciughe ripiene
Anciôe pinn-e
Agnello al forno con patate
Agneletto a-o forno co-e patatte
Stoccafisso e bacilli
Stochefisce e bacilli
Cavoli cappucci ripieni
Gaggette pinn-e
Trippa a stufato
Trippa a stufòu
DOLCI
DÔSCI
Pandolce vecchia Genova
Pandôçe vêgia Zena
Crostata
Crostâ
Monte bianco
Monte gianco
Tiramisù
Tìamesciù
Ravioli dolci
Ravieu dôsci
Bugie/chiacchere
Böxîe
Canestrelli
Canestreletti
SALSE, CONDIMENTI
SARSE
Pesto genovese
Pesto zeneize
Salsa di noci
Sarsa de nôxe
Sugo di carne
Tocco
Sugo di funghi
Tocco de fonzi
FOCACCE
FUGASSE
Focaccia col formaggio di Recco
Fugassa co-o formaggio de Recco
Focaccia genovese
Fugassa zeneize
Focaccia con le cipolle
Fugassa co-e çiòule
Focaccia con le olive
Fugassa co-e porpe
VARIE
Âtre riçette
Torta pasqualina
Torta pasqualinn-a
Farinata
Fainâ
Testarolo
Testaiêu
Cuculli
Cocolli
Castagnaccio
Panélla
Paniccia
Panissa
Frittelle
Frisceu
Sciroppo di sambuco
Sciöpo de sanbûgo
Baccalà coi broccoli
Bacalà co-i bròcoli
Bagnun di acciughe
Bagnon de anciôe
Gli ingredienti delle ricette sono per 4 persone.
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