Community
 
Aggiungi lista preferiti Aggiungi lista nera Invia ad un amico
------------------
Crea
Profilo
Blog
Video
Sito
Foto
Amici
   
 
 
 
   
   
 
Home | Site Map
 
 
[.:Partners:.]
[.:Contenuti:.]
KAD HARI JADI

tentang kesibukan minggu ini
raya dah nak dekat. bape kad raya korang dah dapat? aku ni raya 2nd tak balik rumah. takpela. kene la bersabar dan jadi kuat.Selamat Hari Raya dan Maaf Zahir Batin utk semua org yg rajin membaca blog aku ni. aku kalau raya aku paling
Kad Hari Raya Virtual vs Realiti
Maghrib hari ni pula akan masuk hari ke-17 Ramadhan, hari dimana kitab suci Al-Quran mengirim kad Hari Raya, kad Hari Raya yang pertama aku terima tahun ni (foto kat atas tu). Fasting month dah jadi Feasting month akhirnya.
Kad raya edisi khas artis
JIKA Mawi mencetak 5000 kad raya edisi khas, Datin Siti Nurhaliza pula mencetak sekitar 3000 Kata Deja, kad hari raya itu dicetak pada tahun lalu. saya hingga kini jadi saya berusaha membalasnya sedaya termampu tahun ini,” katanya
TERIMA KAD HARI JADI
Hari selasa saya di kejut kan dengan satu hadiah yang amat tak saya sangka kan saya dapat kad dan hadiah hari jadi advance dari jauh.Hari jadi saya jatuh pada ahad 15 oct tapi dapat hadiah awal seronok nya kan.
Jinx
Jadi dia pun, buatla, envelope, dengan polystyrene yang selalu budak² tampal kat dinding tu. Lepas lima hari, kad tu sampai la ke tangan penerima. Dan yang bestnya tak sampai dua minggu pun diorang pun putus jugak.
Comment on Latihan yang mungkin akan mengubah hidup anda! by umayrah
16. Perkhidmatan mencari rumah sewa / menjual rumah 17. Menjual surat khabar lama 18. Menyediakan perkhidmatan katering untuk meeting 19. Menjual majalah lama 20. Perkhidmatan membuat kad jemputan kahwin / hari jadi / dan sebagainya
Selamat Hari Lahir dan Takziah al-fatihah
Suasana tetap sama, tiada pun lagu raya (kecuali online), tiada kad raya di jual (tapi baru2 ni dah terima dah sekeping kad raya huhu sekeping je ? buatlah sedikit mini majlis hari jadi anak dara saya ni dan juga bacaan yasiin.
LEBARAN 24-25 Oct2006 Lebaran tahun ini, seper
hari pertama sholat ied di mesjid dekat rumah. fanaaash banget di salam ceria di hari raya, sms murah dari kad raya? selamat hari raya" (Mohd Zamzuri "Melati indah nan berseri, jadi hiasan di hari suci. sms hadir pengganti diri,
hari2 yang meletihkan
Tiga hari kebelakangan ini merupakan hari yang amat meletihkan bagi saya. komputer riba Acer dengan skim pembayaran ansuran mudah kad kredit, Jadi akibatnya saya tidak menggunakan komputer tersebut untuk sepanjang malam itu.
Kad Hari Raya daripada Ayahanda
Tahun ini saya terima kad Hari Raya berasingan daripada adik-adik, dan ibu bapa. Kad daripada mak dan ayah ringkas sahaja, mak cuma tandangan tetapi ayah telah tahu dia hantar kad pada saya. Jadi, tak perlulah saya sebutkan apa-apa

Lakaran Kehidupan
Mawi Fan Club telah membuat sebuah KAD hari jadi RESAKSER untuk MAWI yang Kalau nak tengok pic besau, sila KLIK di sini >>>> KAD HARI JADI MAWI <<<<
Kad Ucapan Selt Hari Jadi Ridzuan's FotoPage Fotopages.com
Kad Ucapan Selt Hari Jadi Mail this Foto to a friend, Search BoardTracker for Kad Ucapan Selt · Next >. Posters by Art.com
::shah » 2006 » May
Aku sempat buat rekaan kad ucapan hari jadi yang istimewa khas untuk mak. Ini kali pert rasanya aku buat kad hari jadi untuk mak, sebelum ni aku hanya
nizamzakaria.diaryland.com
"Kami datang nak jemput Lady Shra ke sambutan hari jadi si Hadi Sabtu ini." Ujar Ma. Dia menyerahkan kad jemn kepada Lady Sarah Shra.
nizamzakaria.diaryland.com
Kami membeli sekeping kad hari jadi dan kertas pembalut hadiah di Memory Lane. Kemudian kami ke Starbucks untuk berehat sebentar dan untuk membalut hadiah
tBlog bila faizah menceceh
Semalam 22 Febuari ialah hari jadi Along (abang aku) yang ke 25. Sebak betul hati masa dapat kad tu. First time birthday tanpa Abah. Aku dah gantung kad
Charles, Putera Wales Wikipedia
Bagaimanapun pada 1999, selepas sebuah pesta meraikan hari jadi ke-50 kakak Camilla, Annabel Elliott. Charles dan Camilla dilihat difotografikan bers di
~ TEPAK SIREH ~
mengirim kad Hari Raya, kad Hari Raya yang pert aku terima tahun ni (foto kat atas tu). Fasting month dah jadi Feasting month akhirnya.
Jaring Weblog Read & Write Commen on hantugirl2020's Entry
Selt hari jadi juga kepada Nana yang ke-14 Aku masuk ke bilik tidurnya,dan meletakkan sekeping kad ucapan,hadiah yang tak seberapa dan 3 bungkus coklat
JKM Istiadat Dan Protokol
22, 226/0026, Mencetak Kad Jemn Majlis Tahlil & Doa Selt Sempena Hari Jadi TYT Ke-58 /SS, 600K, 099807, 9.9.04, 348.00 kad+hari+jadi: kad selamat hari jadi , , kad selamat hari jadi , , kad+hari+jadi
Cerca con Google


 
 
©2006 home |azienda | flotta | privacy | Contatti | kad+hari+jadi Tutti i diritti sono riservati.