Community
 
Aggiungi lista preferiti Aggiungi lista nera Invia ad un amico
------------------
Crea
Profilo
Blog
Video
Sito
Foto
Amici
   
 
 
 
   
   
 
Home | Site Map
 
 
[.:Partners:.]
[.:Contenuti:.]
GAMBAR KETUPAT RAYA

Dimensi Semasa - Ketupat Nov 2006
Berita Harian, gambar ihsan Berita Harian 12 November 2006 Ketupat paling banyak ditemui sekitar waktu Hari Raya, ketika umat Islam merayakan berakhirnya bulan puasa
Cilibo Zone
Ketupat segera dalam plastik boleh akibat kanser. PULAU PINANG 1 Nov dimasak di dalam plastik yang popular sebagai hidangan Hari Raya Ruang tengah kuperuntukan untuk grafik gambar berita ataupun video
Bulån Di Pagar Bintang*
kalau ikut selera, aku lebih suker ketupat dari lemang ni. sajer ajer tarok gambar kueh kat sini. supaya air-lior korang sumer jerawat kat bawah dagu ni~?? huarggghhhhhh~!!!! Selamat Hari Raya
shah » Poskad Raya 2006
Ramai kawan-kawan aku bertanyakan mengenai poskad raya tahun ini. Gambar apa pula yang aku selamat hari raya untuk shah”makan lemang ketupat ingat la kat kitaorang… 13. noin | October
Ini Ceritaku
Hari 2 selepas raya merupakan cabaran paling best. Jemputan ke Tak banyak gambar kenangan yang dapat diambil. Hampa sungguh Abah tempah ketupat yang telah siap dianyam dan direbus dari orang
Ahmad Azwan - Journey to Financial Freedom » Personal
Ni gambar-gambar yang sempat dirakam lemang. ketupat. sate. Ni pulak model utama untuk hari raya Anak ke-2 saya. Selepas raya ini mungkin akan berlaku beberapa perubahan dan kebanyakan masa akan dihabiskan
Salam Aidilfitri dari Seberang Laut - Ucapan Bergambar
Sampaikan ucapan hari raya Aidil Fitri bersama gambar anda di ruangan ini, khas untuk mereka yang berada Ingat-ingatlah kami kalau makan rendang dan ketupat tu. Gambar (berdiri dari kanan
myLife
tahun sebelum ini, saya biasanya akan mengeluarkan zakat fitrah pada hari buat ketupat (sehari sebelum raya) October 2006; September 2006; August 2006; July 2006; Posts by Category. Blogging; Gambar Kartun
Diari Seorang Lelaki - my life my story
Masih mood raya dan juga masih di bulan Syawal. Ada orang kata dari hidangan tersebut, turut disediakan ialah lemang, ketupat, kuah beliau kepada pegawai dan kakitangan JTMK dan juga gambar Dato
dodYmania - a daring adventure
Bila tetangga dan kerabat kami mengasosiasikan hari raya lebaran dengan opor ayam dan ketupat maka keluarga saya Jadi untuk sementara enjoy kan lah saja gambar-gambar tersebut :-

UWMISA > Galeri
laa ko letak gambar ketupat kat kad raya nampak unsur keislaman. poodahhh letak la sikit gambar 2 yg berunsurkan hari raya mcm ketupat ke, lemang ke,
Comments
tiba ku layangkan kad raya gambar ketupat untuk sahabat2ku yg jauh dimata disulami dengan aktiviti menganyam ketupat tanpa mengira musim raya atau musim
UWMISA > Galeri
kad raya ke tiket nak masuk rumah hantu, haram tak best. bolehkah anda beri saya gambar ketupat. ana. 03:38AM, 09 June 2004
Kiambang Bertaut exSDPB 8283
joe gambar raya tak sempat nak upload kernak jugak tengok camner kao beraya Aku raya tahun ni x makan ketupat dan burasak, kedua2nya kegemaran aku tu,
dailyMalaysia.org: A little Raya breakfast
breakfast, food, ketupat, lemang, muffins, raya, table. info. So here's some of the food. Itulah sibuk tangkap gambar sampai lupa makan. Who wants some
Gambar lagi
Satu tahun kita praktis kat CC akirnyer dapat sambut B'day dan makan kek sama²! Yok berhari raya! perut makan ketupat. Bergambar bersama Usrah
EFx2Blogs - Free and Easy Blog / Weblog Hosting
Gambar raya (eid picture) 5 Sites Have Linked To This Post. Visits. Referer. Last Visit www.google.com.sg/search?q=gambar+ketupat+hari+r 11.03.06. 1
within my neurons: this raya
da lama sey tak amik gambar family. esah, you're back! biasa ketupat and bunga api. songkok and samping. breaking up is hard to do Balik kampung, not
Comments
aku suka tengok gambar tu suka sesangat~!!! gambar tu membangkitkan suasana hari raya sbb abg ira suka makan lemangdia tak suka makan ketupat
Tanya@Putera > Design Kad Raya Aidilfitri
ambik gambor bungaraya+masjid+pelita+ketupat+gambor ngkau pastu tepek2 kat dalam layer letak gambar lain,tambah layer lagi tambah gambar beberapa layer gambar+ketupat+raya: gambar+ketupat+raya
Cerca con Google


 
 
©2006 home |azienda | flotta | privacy | Contatti | gambar+ketupat+raya Tutti i diritti sono riservati.