Home | Site Map
 
 
[.:Partners:.]
[.:Contenuti:.]
GAMBAR KETUPAT HARI RAYA

Bulån Di Pagar Bintang*
kalau ikut selera, aku lebih suker ketupat dari lemang ni. sajer ajer tarok gambar kueh kat sini. supaya air-lior korang sumer jerawat kat bawah dagu ni~?? huarggghhhhhh~!!!! Selamat Hari Raya
Dimensi Semasa - Ketupat Nov 2006
Berita Harian, gambar ihsan Berita Harian 12 November 2006 Ketupat paling banyak ditemui sekitar waktu Hari Raya, ketika umat Islam merayakan berakhirnya bulan puasa
Cilibo Zone
Pengguna Pulau Pinang (CAP) mendedahkan bahawa ketupat segera yang dimasak di dalam plastik yang popular sebagai hidangan Hari Raya Ruang tengah kuperuntukan untuk grafik gambar berita ataupun
shah » Poskad Raya 2006
Ramai kawan-kawan aku bertanyakan mengenai poskad raya tahun ini. Gambar apa pula yang selamat hari raya untuk shah”makan lemang ketupat ingat la kat kitaorang… 13. noin | October 18th
Ini Ceritaku
Tak banyak gambar kenangan yang dapat diambil. Hampa sungguh SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI BUAT SEMUA UMAT ISLAM Abah tempah ketupat yang telah siap dianyam dan direbus dari orang
Diari Seorang Lelaki - my life my story
Selamat Hari Raya Aidilfitri dari kami senyum. dari hidangan tersebut, turut disediakan ialah lemang, ketupat beliau kepada pegawai dan kakitangan JTMK dan juga gambar
Ahmad Azwan - Journey to Financial Freedom » Personal
Ni gambar-gambar yang sempat dirakam lemang. ketupat. sate. Ni pulak model utama untuk hari raya Anak ke-2 saya. Selepas raya ini mungkin akan berlaku beberapa perubahan dan kebanyakan masa akan dihabiskan
myLife
tahun-tahun sebelum ini, saya biasanya akan mengeluarkan zakat fitrah pada hari buat ketupat (sehari sebelum raya) Posts by Category. Blogging; Gambar Kartun; Kartun; Melayu; myLife
selamat datang
siap sebab nak hantar kat sony KL isk sebulan nampaknya tak adalah gambar raya Hari raya kat rumah saya biasanya masak ketupat dan nasi minyak. Bawang-bawang abah dah kupas sejak semalam lagi
dodYmania - a daring adventure
Bila tetangga dan kerabat kami mengasosiasikan hari raya lebaran dengan opor ayam dan ketupat maka keluarga saya justru Jadi untuk sementara enjoy kan lah saja gambar-gambar tersebut :-
gambar+ketupat+hari+raya: gambar+ketupat+hari+raya
Cerca con Google


 
 
©2006 home |azienda | flotta | privacy | Contatti | gambar+ketupat+hari+raya Tutti i diritti sono riservati.